Onze diensten

Als accountantskantoor beperken we ons in het aanbieden van onze dienstverlening niet uitsluitend tot het louter voeren van de boekhouding en het indienen van fiscale aangiftes. Als fiscaal vertrouwenspersoon trachten we u met adviezen en optimalisaties immers zoveel als mogelijk bij te staan in het uitbouwen van uw zaak.

Whats App Image 2022 05 17 at 5 13 12 PM 1
Whats App Image 2022 05 17 at 5 13 12 PM 2

Aanpak

Als accountantskantoor is het onze taak om te zorgen dat u zich volop kan focussen op het ondernemen en u niet hoeft wakker te liggen van de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen die daaraan gekoppeld zijn.

Daarom nemen wij als team deze verplichtingen van u over waarbij u weet dat u voor de volle 100% mag vertrouwen op onze ervaring en stiptheid.

Begeleiding bij het opstarten van uw zaak

Zowel op administratief als op fiscaal vlak komt er heel wat kijken bij het starten van een zelfstandige activiteit of het oprichten van een vennootschap. Met ons kantoor begeleiden we deze opstart van A tot Z waarbij we u wegwijs maken in alle te nemen stappen en bijstaan in de vereiste verplichtingen.

Whats App Image 2022 05 17 at 5 13 12 PM
Whats App Image 2022 05 17 at 5 13 11 PM

Behartiging fiscaal dossier

Als accountantskantoor nemen we de volledige behartiging van uw fiscaal dossier voor onze rekening waaronder in voorkomend geval BTW-aangiftes alsook aangiftes in de directe belastingen (personenbelasting en vennootschapsbelasting) vallen.
Met onze ervaring en expertise zullen onze specialisten hierbij telkens zorgen voor een op maat geoptimaliseerd en correct resultaat.

“Accounting is the language of business”

- Warren Buffet