Wie zijn we?

Wij zijn een accountantskantoor dat doorheen de jaren is uitgegroeid tot een perfect op elkaar ingespeeld team waarin zowel een jarenlange ervaring als een jonge dynamiek de fundamenten vormen van onze aanpak.

Whats App Image 2022 05 17 at 5 13 12 PM
Whats App Image 2022 05 17 at 5 13 11 PM

OVER ONS

Als accountantskantoor hebben wij er onze kerntaak van gemaakt om KMO-bedrijven, starters en eenmanszaken met de hoogste toewijding te adviseren en te begeleiden. Hiervoor staan we garant door de toepassing van up-to-date kennis via continue bijscholing van alle medewerkers, het opbouwen en verdienen van een vertrouwensrelatie met de cliënt en het proactief meedenken bij de opstart en groei van diens onderneming.


WAARVOOR STAAT O'5 ACCOUNTANCY?

Als relatief kleine actor binnen onze sector hebben wij de opportuniteit om ons heel dicht bij de cliënt te positioneren en onze werking zo op maat van diens noden af te stemmen. Zo worden verschillende medewerkers betrokken bij elk dossier en zal er onder elke omstandigheid quasi steeds een eerstelijnsadvies kunnen verstrekt worden.

In onze werking staat transparantie en communicatie steeds voorop omdat deze onmisbaar zijn in de opbouw van een goede vertrouwensrelatie met de cliënt.

“Accounting is the language of business”

- Warren Buffet